In en om de gemeente

Mocht u op de een of andere wijze contact of bezoek van de predikante of een ouderling willen hebben, geef dat dan ook gerust aan. Vaak wordt er bij het bezoek van de predikant gedacht aan ouderen, aan zieken, maar het zou zomaar ook kunnen bij (dreigend) ontslag of andere zaken die met werk of met relaties te maken hebben en wat door alle leeftijden geldt: een gesprek over zingeving, je zorgen, je vragen en twijfels, de rol die geloof wel of niet speelt in je leven. Ik hoor mensen wel zeggen dat de dominee wel druk zal zijn. Natuurlijk een telefoontje, bijvoorbeeld rond een overlijden kan een agenda op de kop zetten, maar dan komt er altijd wel weer een mogelijkheid om een nieuwe afspraak te maken, dus bel gerust!

Emailadressen
Steeds meer mensen, ook steeds meer ouderen maken gebruik van een computer en hebben een emailadres. Het zou fijn zijn wanneer u mij zoveel mogelijk uw emailadres wil door geven. Voorlopig nog als proef is het de bedoeling om via de digitale weg elkaar op de hoogte te houden van belangrijk nieuws. Daarbij zou u kunnen denken aan een geboorte of een overlijden, maar het kan ook een oproep voor het een of ander zijn. En natuurlijk, voor wie geen emailadres heeft blijven er altijd andere mogelijkheden: Het Gemeenteblad en wellicht een mededelingenbord in de kerk.

ds. Laura van Weijen

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.