Nieuws Red een Kind

Nieuws van Red een Kindredeenkind
De stichting Red een Kind is het ondersteunen van kinderen in tehuizen aan het afbouwen. Ze willen kinderen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving, bij hun eigen familie helpen. Hulp aan kinderen werkt het beste als we ons niet alleen op het kind richten, maar op de hele dorpsgemeenschap. In het dorp werkt Red een Kind dan aan basisvoorzieningen, zoals eten, onderwijs en basis gezondheidszorg. Om te kunnen werken aan structurele oplossingen voor armoede, is er ook aandacht voor het verbeteren van de economische leefomstandigheden. De tehuiskinderen die Red een Kind ondersteunt zullen of in februari of later in het jaar het programma gaan verlaten. Uw bijdrage wordt nog steeds erg op prijs gesteld zodat we de gezinnen financieel kunnen blijven ondersteunen.

Herman en Jacomijn van Mulder

test2Herman en Jacomijn van Mulder
Telefoon: 611856
Email: hvanmulder@gmail.com

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.