Liederen van de maand

‘Zingen is twee keer bidden’ (Augustinus)

Zoals iedereen weet studeren we elke maand een nieuw lied in uit ons nieuwe liedboek. Dit doen we al sinds in september 2013 dit liedboek bij ons in de banken kwam te liggen.
Heel verschillende liederen zaten daarbij, uit de Engelse kerktraditie, liederen vanuit de gospelhoek, van eigen bodem zoals die van Huub Oosterhuis, of vanuit buitenlandse bronnen. De ene keer spreekt een lied misschien meer aan dan de andere keer, we proberen ‘voor elk wat wils’ uit te kiezen.

lijst-aangeleerde-liederen-nieuwe-liedboek (1)

Uiteraard is het van belang dat aangeleerde liederen geregeld in de diensten weer gezongen worden, om zo ons geheugen op te frissen en dat wat we aanleerden niet te vergeten. Laura probeert dit zeker mee te nemen en gastsprekers wordt er ook op gewezen.

Daarom het lijstje met nieuw aangeleerde liederen op deze website.

Goed zingen is misschien nog wel meer dan twee keer bidden!

Hartelijke groet,

Kirsten Torenbeek

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten