Van de Jeugdwerker

De vakantie ligt weer achter ons! We mogen weer met frisse moed beginnen aan het nieuwe jaar. Een enkeling zal er misschien nog een korte vakantie achteraan plakken.
Wat mezelf betreft:Ik heb vorige week weer mogen meedraaien in de FreeXS Sportweek. Ook Ruben Hartkamp, jeugdlid van onze gemeente deed hieraan mee: “We hebben heel veel kinderen een supergave week gegeven, ik vond het erg gaaf om deel uit te maken van deze mooie groep FreeXS-ers!”
We hebben door middel van sport, spel en een stukje verdieping de kinderen veel aandacht mogen geven. Ook zelf mochten wij proeven van wat God ons deze week heeft gegev

en! Een mooie week vol saamhorigheid, liefde voor God en elkaar. We hadden als groep echt het gevoel dat we deze week God’s handen en voeten mochten zijn. Heerlijke week!
We hebben een heel mooi nieuw team leiding voor onze jeugdactiviteiten. Nieuwe mensen die nieuwe ideeën meebrengen en zich daar vol passie en enthousiasme in storten. Geweldig om te merken dat we zo’n mooie veelkleurige gemeente hebben samen. Ik heb enorm veel zin om te beginnen aan een nieuw seizoen. We kunnen voor de Jeugdkerk nog steeds mensen erbij gebruiken, dus als u hart heeft voor jongeren en u vind het gaaf om met hen over geloven te praten, sluit u zich dan vooral aan bij ons team.

De reden dat we na zoveel nieuwe leiding alsnog nieuwe leiding erbij kunnen gebruiken is de groei van ons jeugdwerk. Ik heb gemerkt dat onze oudere Jeugdkerkleden graag wat meer verdieping wilden en verder wilden blijven nadenken over geloven. Dit triggerde mij natuurlijk om iets nieuws op te zetten met hen. Ik heb hen voorgesteld om een Jeugdkerk+ te starten. Grotendeels borduren we voort op de Jeugdkerk, maar we gaan nu ook meer de diepte in. Ook kunnen we het programma wat meer spitsen op een wat meer gevorderde leeftijd. De Jeugdkerk kan hierdoor haar jongsten het Geestelijke voedsel op maat aan blijven bieden. We zijn blij dat we dit samen zo op kunnen lossen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten