Open koorrepetities Shine

 

Gospelkoor Shine uit Nijverdal houdt open koorrepetities in de maand oktober.  Belangstellenden kunnen in principe elke woensdag vrijblijvend meezingen, maar in de maand oktober willen we hier extra aandacht aan besteden. Momenteel zijn we druk met het instuderen van nummers van Sting. Dit voor onze derde tour met dominee van der Spek.
Gerepeteerd wordt er in het Vischnet, links van de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente in Nijverdal, aan de Grotestraat  70, vanaf 21.00 uur.
Het koor is opgericht in 1998 en telt momenteel zo’n 60 enthousiaste zangers en zangeressen in variërende leeftijden.

Ons motto is: Voel je je goed bij de gospelmuziek die we zingen en kun je dat van harte uitdragen en je kunt ook nog een beetje zingen, dan ben je van harte welkom! We treden gemiddeld 1 x per maand op in  jeugd- zang- en evangelisatiediensten, zowel in de regio als daarbuiten. Tijdens de optredens wordt het koor begeleid door ons eigen vaste combo bestaande uit een pianist, bassist, drummer en een gitarist. De algehele leiding is in handen van onze enthousiaste dirigent, André Bijleveld.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Krol, tel. 0548-620296. Voor info zie: www gospelkoorshine.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten