Verjaardagsfonds 2018 “Red een Kind”


Voor 2018 heeft de WZD gekozen voor “Red een Kind”, de organisatie waar Jacomijn en Herman van Mulder zich al jarenlang voor inzetten.

In het kort vermelden we wat “Red een Kind doet:
Red een Kind werkt in elf landen. Ze ziet ieder kind als een uniek geschenk van God. Al haar programma’s zijn erop gericht kinderen uit armoede te laten groeien en hen te verbinden met mensen in Nederland. Om dat te bereiken richt ze zich in dorpsprogramma’s op kinderen, gezinnen en het hele dorp. In haar aanpak staan samenwerken in (zelfhulp)groepen, het vergroten van kennis en vaardigheden, het linken met andere partijen en het vergroten van veerkracht centraal.

In Nederland maken bijna 21.000 personen, 564 kerken, 145 scholen en 189 bedrijven dit werk mogelijk. Onder hen zijn 8.090 sponsors die contact hebben met een kind of gezin uit onze programma’s. Behalve deze particuliere ondersteuning ontvangt ze van overheden en fondsen aanvullende financiering. Meer informatie vindt u op de website: https://www.redeenkind.nl

Wat fijn dat de opbrengst van het verjaardagfonds de laatste jaren bijna is verdubbeld! Medio oktober bedroeg de opbrengst al ca € 900,–. Hartelijk dank voor uw gulle bijdragen!

Doet u dit jaar ook weer mee? Dank bij voorbaat!

Namens de WZD,
Gerrit Spijkerboer

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.