Bij de vieringen

De liturgische kleur in de kerk is groen, de kleur van de hoop en de groei. Dat blijft tot de Veertigdagentijd en die begint dit jaar pas in maart. Toch maken we af en toe een uitzondering en wel komende zondag 20 januari, dan is de kleur rood. Dat is de kleur van Gods Geest, die mensen in beweging brengt en kracht geeft om hun taken op zich te nemen en daar iets goeds mee te doen. Bea v.d. Meiden -Visch zal in deze viering de zegen ontvangen als ambtsdrager in onze gemeente. Zij zal voorzitter worden van de sectie vieren en lid worden van de kerkenraad. Zo wensen wij haar Gods zegen toe. Ook zal het gospelkoor Reach Out uit Wierden aan de viering meewerken.
Op zondag 27 januari zal het koor Vocal Devotion aan onze viering meewerken. Zij zijn vooral gericht op de anglicaanse koorzang.
Zondag 3 februari is een viering voor jong en oud, voorbereid door onze jeugdwerker en de leiding van de jeugdkerk en de kik. In het schrijven van de jeugdwerker kun je er meer over lezen.
Zondag 10 februari verwelkomen wij ds. Delwig uit Leeuwarden, voor velen van ons een goede bekende. Van harte welkom!

Op de 1e en de 3e zondag van de maand is er kik en jeugdkerk(plus) Om de zondag ontmoeten we elkaar na de viering op de koffie, thee en limonade. Weet je van harte welkom in ons midden!

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.