Stamppot-buffet 21 februari

Woensdagavond 21 februari werd het al bijna traditionele stamppot-buffet gehouden. Er werd heerlijk gesmuld van de hutspot met hachee, zuurkool met spek en boerenkool met worst. Als afsluiting heerlijk ijs met slagroom en vruchten. Het was gezellig met zoveel gemeenteleden samen te eten, als één grote familie. 

Tussen stamppot en ijs werd een film getoond over het kindertehuis in Perechyn in Oekraïne. Tijdens de 40-dagen tijd sparen we voor het Sakura-project van de Stichting CHOE. In 2015 is er een oud vervallen fabriekspand gekocht, dat stap voor stap wordt omgebouwd voor de dagopvang van gehandicapten, activiteitencentrum voor de lokale jeugd en weekendonderkomen voor de (plaatselijke) internaat- en weeskinderen.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten