4 en 5 mei

 

In maart is de herdenking van het bombardement op Nijverdal. Op 9 april werd Nijverdal bevrijd, maar op 4 mei herdenken we alle mensen die door de oorlog gestorven zijn en op de 5e mei vieren we onze vrijheid. Herdenken om alert te blijven, om onze ogen en oren op te houden en op te staan om te staan tegen welke onderdrukking van mensen dan ook en daarom vieren we de 5e mei in het besef hoe bijzonder het is dat wij als vrije mensen in een vrij land mogen leven. Die vrijheid houden we hoog! Voorafgaande aan de herdenking bij het monument zal er- zoals dat elk jaar gebeurt- in onze kerk een korte dienst zijn o.l.v. ds. Pieter Boomsma. Namens de Raad van Kerken Hellendoorn-Nijverdal zullen pastor Legtenberg en ik een krans leggen

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten