Verslag kledingactie Oekraïne

De kledingactie voor  Oekraïne op 13 april 2018 is goed verlopen en was, zoals voorgaande jaren, weer een groot succes. Er is veel goede kleding binnengekomen. Om 14:00 uur is men begonnen met het sorteren en inpakken van de kleding. Dit duurde tot ongeveer 18:00 uur; er waren weer voldoende mensen om hierbij te helpen.

Onze hartelijke dank, anders was het waarschijnlijk niet gelukt om alle kleding op een middag netjes te sorteren en in te pakken. Er is in 2018 veel meer kleding gebracht dan vorig jaar, 97 zgn. verhuisdozen zijn ingepakt, vorig jaar waren dat er 70. De dozen met kleding zijn de volgende dag met 3 aanhangwagens naar Heerde gebracht, één van de 5 verzameladressen, van waar ze nog dezelfde week op transport zijn gegaan naar Oekraïne.

Ook een hartelijk dank aan de chauffeurs en het beschikbaar stellen van de aanhangers.

Met de vriendelijke groeten van de Werkgroep Goederen en Evenementen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten