Einde Winterfair

Ondanks meerdere oproepen in het Gemeenteblad en op de website heeft zich slechts één persoon gemeld om mee te werken aan de doorstart van de Winterfair. Dan is het duidelijk: hiermee kun je niet verder, hoe jammer het ook is. Er komt dus een einde aan een decennialange traditie van bazar-fancy fair en winterfair.

Maar wat is een Vrije Evangelische Gemeente zonder het gezamenlijk werken voor/aan een project? Als Werkgroep Zending en Diaconaat willen wij u als gemeente vragen of er ideeën zijn voor activiteiten die we kunnen organiseren voor het goede doel. En dan bedoelen we activiteiten waarmee je niet al maanden van tevoren dagenlang bezig bent, maar die een korte(re) voorbereiding vragen.

Tijdens de WZD-vergadering werd al het idee geopperd een gesponsord etentje te organiseren waarbij de gasten/sponsoren een vast bedrag voor het diner betalen, een bedrag welke je normaal gesproken wellicht ook tijdens een winterfair zou besteden. De opbrengst gaat dan naar het goede doel.

Wie weet komen er andere ideeën bovendrijven waarmee we aan de slag kunnen en we wellicht toch samen iets kunnen organiseren voor een mooi project.

Heb je ideeën maar niet de energie/tijd om mee te helpen, geef dan toch die ideeën maar door.

Reacties graag naar jannyvanderkolk@planet.nl

Hartelijke groet,
Werkgroep Zending en Diaconaat

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.