Van de jeugdwerker juni 2018

Beste gemeenteleden,

We hebben samen als jongeren, ouders en leiding van de Jeugdkerken en Kik samen erg genoten van de barbecue die we op 27 mei hebben gehad. Met 21 mensen hebben we er samen een mooi feestje van gemaakt. Na de Jeugdkerk hebben we eerst een mooie plek opgezocht in de schaduw van de boom vooraan de weg. Daar hebben we de barbecue neergezet. Ik had een speurtocht uitgezet rondom de Aldi achter de kerk langs, via de Stationsstraat. De deelnemers mochten aan de hand van verschillende opdrachten proberen deze challenge te winnen. Het winnende team had uiteindelijk op een na alle antwoorden goed! Echt supergoed gedaan. De nummer twee had maar een puntje minder, maar wist wel dat Jozua ervoor zorgde dat God de zon een uur lang liet stilstaan (Jozua 10;12-14) . Alle teams hebben op ludieke wijze de foto opdrachten tot een mooi  einde gebracht.

We hadden als voorbereidingscommissie heerlijke dingen gehaald voor op de barbecue en alles is uiteindelijk opgekomen! Dus ook wij kijken terug op een heerlijke stralende zonovergoten dag, waarbij we fijn hebben genoten van elkaars gezelschap.

Na dit succes gaan we alweer naar onze volgende activiteit. Namelijk, de kanotocht.  Ik had deze datum geprikt, maar Vaderdag willen de meesten toch het liefste vieren in de huiselijke sfeer en niet op het water. Dus daarom hebben we een andere datum geprikt. We gaan nu op 15 juli samen kanoën als gemeente. Dus de HELE gemeente is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze kanotocht. We worden om 11.00 uur verwacht bij de Wilgenweard. Om 11.30 uur stappen we dan in de kano’s. We kanoën dan naar de Koemaste en daar leggen we aan om wat te eten en varen dan weer terug. Het duurt tot ongeveer 13.30 uur. Het eten wordt dus gedaan in de sfeer van een American Lunch. Dat betekent dat de deelnemers ‘s morgens allemaal iets meenemen dat genuttigd kan worden tijdens de kanotocht. Hierover ontvang je bericht bij opgave. Ik hoop dat we dit met veel mensen, jong en oud, uit de gemeente samen kunnen doen. We zijn trouwens ook een paar chauffeurs nodig die het eten naar het veldje van de Koemaste brengen. Dus als je niet wilt kanoën maar toch mee wilt eten geef je dan ook op. Opgave bij de jeugdwerker.

Ik wil graag dat we samen als gemeente deze activiteit kunnen gebruiken om elkaar te ontmoeten. Want ik geloof erin dat je alleen gemeente kunt zijn als je af en toe samen iets leuks doet en de maaltijd gebruikt samen, want dit doe je in je huisgezin ook. Ik weet zeker dat u en jij verrast zult zijn over het uiteindelijke resultaat van verbondenheid met elkaar.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten