Van de jeugdwerker juli 2018

Beste gemeenteleden,


Kanoën! U heeft het ongetwijfeld allang gelezen. We gaan op 15 juli samen met de hele gemeente kanoën! We hebben dan
‘s morgens eerst de overstapdienst met medewerking van het combo van de gezamenlijke kerken. En daarna worden we om half 12 verwacht bij de Wilgenweard. We stappen daar in de kano’s en voor de mensen die met de Zomp meewillen ligt de Zomp klaar.
We varen dan naar het ‘Zompenhuis’ en daar leggen we aan om wat te eten en varen dan weer terug. Het duurt tot ongeveer 13.30 uur. Het eten doen we in de sfeer van een American Lunch. Dat betekent dat de deelnemers ’s morgens bij de ochtenddienst allemaal iets meenemen dat genuttigd kan worden tijdens de lunch. Hierover ontvang je bericht bij opgave. Ik hoop dat we dit met veel mensen, jong en oud, uit de gemeente samen kunnen doen.

We zijn trouwens ook een paar chauffeurs nodig die het eten naar het Zompenhuis brengen. Dus als je niet wilt varen maar toch mee wilt eten geef je dan ook op. Opgave bij de jeugdwerker.
Ik wil graag dat we samen als gemeente deze activiteit kunnen gebruiken om elkaar te ontmoeten. Want ik geloof erin dat je alleen gemeente kunt zijn als je af en toe samen iets leuks doet en de maaltijd gebruikt samen, want dit doe je in je huisgezin ook. Ik weet zeker dat u en jij verrast zult zijn over het uiteindelijke resultaat van verbondenheid met elkaar.

Slapen in de kerk!
Verder wil ik graag opnieuw met jongeren in de kerk gaan slapen.
Op 16 september hebben we als gemeente natuurlijk de startzondag en we willen in de nacht ervoor met alle jongeren in de kerk slapen. Dit wordt weer een mooi feestje natuurlijk. Hebt u kinderen in de tienerleeftijd, spoor ze dan aan om ook te blijven slapen!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten