Meditatieve wandeling

 

We wandelen een klein uur. Genieten van de natuur, staan stil bij een tekst of een thema. Van harte welkom!

Zaterdagochtend 14 juli om 10.00 uur vanaf het Bezoekerscentrum De Paarse Poort op de Nijverdalse Berg en donderdag 16 augustus om 19.00 uur vanaf de kerk.

Een zegen voor lijf en leden
Een zegen voor lijf en leden
Gezegend je vingers dat zij begaanbare wegen zullen wijzen. Gezegend je oren dat zij het geroep van hen die pijn hebben zullen horen. Gezegend je ogen dat zij in ieder mens het verhaal van God mogen zien. Gezegend je schouders dat zij tot steun mogen zijn. Gezegend je lippen dat zij troost mogen spreken. Gezegend je handen dat zij liefde mogen ontvangen en doorgeven. Gezegend je voeten dat zij vrede mogen brengen waar ze gaan.

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten