Op verhaal komen, vervolg

Beste gemeenteleden,

We zijn als gemeente al een hele tijd bezig met ons project  “Op Verhaal Komen”

Daarvan zijn al diverse plannen uitgevoerd, zoals onlangs nog Kunst in de Kerk. Ook het opknappen van ’t Vischnet is een van de acties op de lijst. Enige tijd geleden is een werkgroep in het leven geroepen om na te denken over de uitstraling van ’t Vischnet. Deze werkgroep Restyling Vischnet heeft de koppen bij elkaar gestoken om plannen te maken die het aanzien van ’t Vischnet een eigentijdse uitstraling te geven. En niet alleen dat, hier en daar is een lik verf ook echt wel nodig.

In goed overleg met de Commissie van Beheer is besloten een aantal zaken aan te pakken. Het gaat om het schilderen van alle deuren, het aanbrengen van gekleurde baan op sommige muren in de zalen, het schilderen van het plafond en muur in de gang naast de keuken. Ook is het de bedoeling om in deze gang een wandlijst met een opstaand randje en kleine vakken te monteren zodat er schilderijtjes en andere voorwerpen opgezet kunnen worden.

Er worden ook aanpassingen in de aankleding van de zalen gemaakt.

Nu kunnen wij dat als werkgroep niet allemaal in ons eentje; het zou mooi zijn als we een ploeg mensen bij elkaar kunnen krijgen om te helpen schuren en schilderen. Het is de bedoeling om in principe op 22 september te starten met schuren, vervolgens op 29 september te beginnen met schilderwerk. Maar het mag uiteraard in overleg ook op een ander tijdstip, als dat beter uitkomt.

Hierbij dus een oproep aan u en jou om ons een keer te komen helpen.

Er komen inschrijflijsten achterin de kerk te liggen waarop ingeschreven kan worden voor de diverse klussen. Een dagdeel zou al heel fijn zijn!

Je kunt je ook aanmelden bij Hanneke Kisteman, email gkisteman-c@telfort.nl of telefonisch via 06-10174004.

Alvast bedankt!

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.