Bij de vieringen

Op 2 september zal onze ‘oud’ predikant Guido Sinke bij ons voorgaan. Fijn dat hij daar een hele reis voor over heeft. Van harte welkom!

9 september  om 09.30 uur ontmoeten we onze broers en zussen uit de verschillende kerken van Nijverdal in de kerkdienst van Bruisend Nijverdal. Vanuit onze Beginselen houden wij hoog dat we iedereen de zuster- en broederhand toesteken die onderweg is naar het Koninkrijk, en dat we alleen samen met al die andere geloofsgenoten de volmaaktheid van het Koninkrijk zullen bereiken. Een mooie gelegenheid om elkaar in Gods Naam te ontmoeten.
Het thema is: Doe normaal!
Het belooft een prachtige dienst te worden met medewerking van pastor Gerard Legtenberg, ds. Bertine van de Weg, Gospelkoor Shine en Christelijke Muziekvereniging Advendo.
De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie en lekkere krentenwegge.

16 september Startzondag en Kerkproeverij. Het is de bedoeling dat de Jeugdkerk en Jeugdkerk-plus zaterdagavond al begint met een nacht slapen in de kerk. Met elkaar zullen we dan een gemeenteontbijt hebben. U kunt zich opgeven via de lijsten in de kerk. We hopen op een feestelijke en muzikale viering.

23 september vieren we de Maaltijd van de Heer. Over Kerkproeverij gesproken. Met brood en wijn ontvangen wij en delen wij zijn liefde. Teken van dat grote nieuwe begin van God met mensen. Het is een zittende viering. Als goede gewoonte verzamelen we op deze zondag houdbare voedselproducten voor de Voedselbank.


De liturgische kleur in de kerk is groen, de kleur van de hoop, van de bloei.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.