Gospelconcert Greatly Blessed 13 oktober

Greatly Blessed komt opnieuw naar Nijverdal; 12 Southern Gospel zangers begeleid door eigen orkest.
Op zaterdag 13 oktober om 19.30 uur staat in Nijverdal een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan opnieuw optreden in Het Centrum in Nijverdal. De afgelopen jaren trad Greatly Blessed al tweemaal op in een uitverkochte zaal in het Centrum. De toegang is ook deze keer gratis. 

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel Men Choir in Europa, en trekt Nederland door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Het doel is om het Evangelie van onze Heer Jezus Christus uit te dragen, en hiermee harten te mogen raken.

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.

Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”.

Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen.

Deze mannenformatie bestaat – naast een orkest van 11 musici – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland. Omdat van de zangers en musici er 3 uit Nijverdal, 1 uit Rijssen en 1 uit Daarle komen is dit concert voor deze mannen extra speciaal.

Onder de naam Men4Christ – de oorspronkelijke naam – is deze groep enthousiaste en bevlogen mannen in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.

De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en met Ernie Haase & Signature Sound. Ook gaat Greatly Blessed regelmatig op tournee naar Polen en België.

Op zaterdag 13 oktober 2018, aanvang 19.30 uur in Het Centrum, Constantijnstraat 7a in Nijverdal. De toegang is gratis, kaarten zijn te reserveren via TrueTickets (www.truetickets.nl).

Meer informatie kunt u vinden op onze site: http://www.GreatlyBlessed.nl/ of op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.