Nieuws Gemeentekoor

Hierbij een schrijven over ons Gemeentekoor.

Na een vakantie gaan we weer fris aan de gang met het instuderen van onze liederen.

We hebben heel wat op het programma staan voor onze jubileumdienst ter ere van het 80-jarig bestaan. Om dit heugelijke feit te vieren geven wij op zaterdag 8 december een zang- en muziekavond waarbij KCMV ADVENDO een grote rol gaat spelen.
Noteer deze datum alvast in uw agenda.
In de vakantie kregen wij het bericht dat onze dirigent Jan Willem Docter gaat stoppen bij ons koor, wat wij heel jammer vinden!! Er werd hem een nieuwe grote uitdaging aangeboden en als het je werk is, moet je die aangaan!!
Gelukkig zijn wij erin geslaagd om een nieuwe dirigente te vinden en wel Joalien van den Houten uit Kampen.
Zij is alleen dirigent en wij hebben Jan Ebeltjes gevraagd om het opnieuw met ons te proberen voor de muzikale begeleiding.  Tot onze vreugde heeft hij hierin toegestemd en gaan we er samen ons best voor doen om zo zingend het Evangelie te blijven verkondigen.

Groet, het Bestuur

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.