Opbrengst offerblokken 4e kwartaal

 

De opbrengst van de offerblokken in het vierde kwartaal 2018 is bestemd voor:

De Huiskamer van Hellendoorn is een inloophuis voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn, ongeacht leeftijd, levensovertuiging of afkomst, kortom uit alle lagen van de bevolking. Vrij toegankelijk en laagdrempelig voor wie op zoek is naar gezelligheid, een praatje met elkaar of met de aanwezige gastvrouwen/-heren, bij een kop koffie of thee met een koekje. Voor wie even rustig wil zitten lezen is er een zitje met kranten en tijdschriften.

Er zijn spelletjes en er is speelgoed voor de kleintjes. In De Huiskamer hoor je fijne dingen, maar ook zaken die knellen in de maatschappij op velerlei terreinen.

Voor een persoonlijk gesprek kun je terecht bij een van de aanwezige gastvrouwen/-heren, eventueel in een aparte ruimte, en we kunnen helpen met contact leggen met hulpverlenings- of andere instanties. Er is ook een wand met info-materiaal over uiteenlopende onderwerpen op hulpverleningsgebied. En, heel belangrijk: Wat ons in vertrouwen wordt verteld blijft vertrouwelijk!
We hebben een kookgroep van zo’n 20 mensen die elke dinsdag- en donderdagmiddag samen het eten verzorgt, van inkopen tot en met eten en opruimen. De groep staat onder leiding van een ervaren kok die zorgt dat er gezond, gevarieerd en lekker gegeten kan worden.

De Huiskamer is gevestigd: Markt 3, 7442 EC Nijverdal Openingstijden: op werkdagen 10.00-12.00 uur en 14.00-17.00 uur; op zaterdag, zon- en feestdagen 14.00-17.00 uur.

Loop een keer binnen, U bent van harte welkom

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.