Van de Jeugdwerker september/oktober

Beste gemeenteleden,


Voordat ik met u vooruit ga blikken op komend seizoen, wil ik u graag nog even mee nemen terug in de tijd. Namelijk 15 juli afgelopen zomer. Wat hebben we een geweldige mooie kanotocht en zomptocht gehad! En we hebben er ook nog een hele mooie groepsfoto aan overgehouden: Wilt u nog meer foto’s zien? Ik ga zorgen voor een collage van de mooiste foto’s en die hangen we in het Vischnet. Een digitale collage via de mail komt er uiteraard ook aan! Mooie zomerse foto’s om naar te kijken wanneer we straks weer met koude temperaturen achter de snert zitten.

Het is inmiddels september en er ligt weer een mooi uitgestrekt jeugdwerkseizoen op ons te wachten! Een seizoen waarin we samen weer mooie momenten mogen sparen. En er zijn al mooie momenten gespaard!

Maandag 10 september hebben de leiding van de Jeugdkerken van de VEG en de Protestantse Gemeente Nijverdal samen een gezellige ontmoetingsavond gehouden. Deze avond hebben Bertine en ik georganiseerd om te kijken waar we staan als leiding en waar we staan als jeugdkerken van beide gemeenten. Deze avond hebben we gekeken naar wat er vorige jaren TOP ging, naar wat er beter kon en waar we in dit nieuwe seizoen graag extra op willen letten. En daar zijn mooie dingen uitgerold. We vonden bijvoorbeeld dat we best wat meer nieuwe muziek mochten laten klinken in de Jeugdkerk samenkomsten. Ook hebben we samen uitgesproken dat we graag naar een EO Jongerendag willen in 2019; 2 mooie dingen waar we samen graag mee aan de slag willen.

Het is nog ver weg, maar ook de Kerstmusical komt alweer snel dichterbij! We mogen dit als gemeente weer samen oppakken. Marlijn en ik gaan samen met de Jeugdkerk en de Kik kids de rollen verdelen en we kunnen hier in het volgende kerkblad verslag van doen. We houden u op de hoogte!

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.