Privacyverklaring van de Vrije Evangelische Gemeente te Nijverdal

De afgelopen maanden hebben we binnen onze gemeente afspraken gemaakt hoe om te gaan met de nieuwe privacyregels, die als gevolg van de invoering van de wet AVG in mei 2018 van toepassing zijn. Dit heeft geresulteerd in een door de kerkenraad op 17 september j.l. geaccordeerde privacystatement. Hierin wordt vermeld welke persoonsgegevens en met welk doel worden vastgelegd, de rechten van betrokkenen, en wie de contactpersoon is binnen de gemeente. U leest alles over hoe wij omgaan met uw privacy in genoemd statement.

De Privacyverklaring van de Vrije Evangelische Gemeente te Nijverdal is te vinden op de startpagina met de  link privacyverklaring

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.