Een gastvrije gemeente

Op woensdag 3 oktober was dhr. Albrecht Klaas van de organisatie Qompaan, bij ons te gast om samen met ons te bekijken hoe wij onze gastvrijheid zouden kunnen verbeteren? Hij stelde ons de vraag voor wie wij gastvrij willen zijn? Op wie zijn wij vooral als gemeente gericht? Op jonge mensen en gezinnen? Of juist op oudere mensen? Welke taal spreken wij? Welke muziek is er te horen? Hoe begroeten wij elkaar? Hoe begroeten wij onze kinderen en jongeren? Hij liet ons een spel spelen om te laten zien hoe belangrijk het is dat je met elkaar afspraken maakt om iets goed te laten verlopen. Hebben wij een plan rond gastvrijheid? Maar dat betekent ook dat er mensen ‘moeten’ zijn die er zin in hebben om over gastvrijheid in onze gemeente na te denken. We zoeken dus enthousiaste mensen die mee willen denken over het verbeteren van onze gastvrijheid. Je kunt je aanmelden bij mij predikant@veg-nijverdal.nl of tel. 0548.615528

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.