Van de jeugdwerker

Beste gemeenteleden,

Het is inmiddels bijna november en er ligt weer een mooi uitgestrekt jeugdwerkseizoen op ons te wachten! Een seizoen waarin we samen weer mooie momenten mogen sparen. En er zijn al mooie momenten gespaard!

Inmiddels zijn onze jongeren heerlijk aan het genieten van een welverdiende herfstvakantie. Uitrusten en weer opnieuw op krachten komen voor de periode tot aan de Kerstvakantie. Wij mensen hebben het nodig om af en toe even bij te tanken. Even tot rust komen om weer nieuwe energie op te doen. Geniet ervan!

Ondertussen ben ik druk bezig met het maken van beleid en van een mooie email-nieuwsbrief. Ik wil binnen deze gemeente namelijk graag momenten en plekken creëren waar we samen op zoek kunnen naar een leven met God. Dat is ook mijn visie. Ik wil graag dat we als gemeente een plek vinden waar we elkaar op kunnen zoeken en samen te kunnen onderzoeken hoe God in ons leven aanwezig wil zijn.

Mensen binnen deze gemeente kunnen zich bij mij melden als ze behoefte hebben aan deze email-nieuwsbrief. Hierin staat informatie over alle activiteiten die staan te gebeuren in de komende periode. Ook wil ik hierin aanwijzingen geven hoe je op een andere manier met geloven bezig kunt zijn. Bijvoorbeeld eens samen met je kind of jongeren een praktische invulling geven aan een bepaald Bijbelverhaal, of nadenken over goede vragen die ook in deze nieuwsbrief worden gesteld. Ook probeer ik hier handvatten te geven hoe je met lastige vragen of juist interessante vragen van je kind of puber kunt omgaan.

Met vriendelijke groet, Egbert-Jan

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.