Bij de vieringen

 

Zondag 25 november is zondag Voleinding, dan zullen we de namen gedenken van hen die ons zijn voorgegaan, in het geloof en over de grens van het levenseinde heen, voltooid in Gods liefde.

Zondag 2 december is de Eerste Adventszondag. Een viering waaraan ook het gospelkoor Shine haar medewerking verleent. Zij hebben hun oefenruimte in het Vischnet en het is fijn dat ze ook een keer in ons midden zingen.

Op zondag 9 december, de Tweede Advent, verwelkomen wij ds. Hanneke Paas, uit Nijverdal. Het is heel fijn dat zij in ons midden wil voorgaan.

Zondag 16 december, de Derde Advent zal in het teken staan van het Magnificat, het loflied van Maria. Met muziek, maar ook met beelden worden we meegenomen in de vreugde van Maria.

Op de 1e en 3e zondag van de maand is er kinderoppas, kik en jeugdkerk. Ook een gelegenheid voor de ouders van onze kinderen en jongeren om elkaar te ontmoeten. We ontmoeten elkaar ook om de zondag na de dienst in het Vischnet waar we met elkaar koffie drinken en natuurlijk is daar ook thee en limonade. Van harte welkom!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.