Kerstpakkettenactie minima

Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn “Kerstpakkettenactie voor de Minima”. “Met uw kerstpakket een minimagezin blij maken”, dat is de bedoeling van de “kerstpakkettenactie voor de minima”, die vrijdag 21 december a.s. voor de 25e keer door de Raad van Kerken wordt georganiseerd. De Raad heeft zich ten doel gesteld om dit jaar in onze gemeente ± 700 minimagezinnen met een kerstpakket te verrassen. Dit zijn gezinnen en alleenstaanden, die vaak door omstandigheden zijn aangewezen op bijstand van de gemeente. En verder mensen met een handicap, langdurig werkelozen, vluchtelingen/-asielzoekers, alleenstaanden met kinderen, ouderen en anderen, die met de feestdagen in zicht, wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Vrijdag 21 december a.s. kunnen particulieren, bedrijven en organisaties vanaf 14.00 t/m 18.30 uur kerstpakketten, levensmiddelen, cadeaubonnen, giften, etc., inleveren in het Spectrum (Nijverdal), de Leerkamer (Hellendoorn), de Schaapskooi (Kruidenwijk), het Kerkzaaltje (Haarle) en Rehoboth in Daarle.
Voor de aanmelding van adressen alsmede het samenstellen en bezorgen van de kerstpakketten, wordt door de Raad nauw samengewerkt met de plaatselijke Diaconieën en Caritasinstellingen, Vluchtelingenwerk, het Maatschappelijk Werk, Trefpunt Minima, Stichting Hulpfonds Hellendoorn, Stichting BOOM en de plaatselijke Voedselbank.

De Kerstpakkettenactie voor de Minima wordt door velen ervaren als een hartverwarmende actie. Mensen laten hun hart spreken ten behoeve van de minima. Geweldig!

De Raad hoopt dat veel particulieren, bedrijven en organisaties de actie steunen en een “steentje willen bijdragen”. Financiële steun is mogelijk via:
Rekening NL 78 RABO 0132 588 242 t.n.v. “Kerstpakkettenactie Raad van Kerken.”

Voor méér informatie over de actie kan contact worden opgenomen met: Bennie Brandwacht, telefoon: 615835 / e.mail: egmbrandwacht@hetnet.nl
Gerrit Berends, telefoon: 654813 / e.mail: berends43@kpnmail.nl

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.