Kerstcollecte jeugd

 

Evenals voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer een kerstcollecte. De opbrengst is bestemd voor de gehele sectie Jeugd en zal worden besteed aan diverse projecten binnen het jeugdwerk. Het is fijn om ieder jaar, weer te kunnen beschikken over een mooi bedrag. Tussen 23 november en 21 december kunt u bezocht worden door een vrijwilliger van de kerk en wij hopen dat u het jeugdwerk wilt blijven steunen. U vindt de enveloppe die u kunt vullen zat bij het laatstverschenen kerkblad. Mocht u geen enveloppe ontvangen dan mag het ook in een blanco enveloppe of zo mee met de collectant.

Mocht er bij u geen collectant komen, dan kunt u de enveloppe ook na 21 december in de collectezak deponeren of uw gift overmaken op IBAN nummer NL23 RABO 0327 359315, onder vermelding van kerstcollecte. We collecteren niet in het buitengebied en bij de verzorgingshuizen. Indien mogelijk wordt het erg op prijs gesteld dat u in dat geval uw gift via de collectezak of per bank over wilt maken. Namens alle jeugd alvast bedankt.

Zoals u weet ben ik sinds september voorzitter geworden en daarom heb ik besloten om de organisatie van de kerstcollecte over te dragen. Ik heb dit een aantal jaren met veel plezier gedaan.
Vorige maand gaf Hanneke Kisteman tijdens ons jeugdwerk overleg aan dat zij deze taak wel van mij wil overnemen. Echter Hanneke gaf ook aan dat zij hier heel graag hulp bij wil. Het is ook een prima taak om met z’n tweeën te doen. Er zijn ongeveer 20 collectanten die een lijst met o.a. adressen nodig hebben. De gegevens zijn allemaal digitaal aanwezig en er is een draaiboek. Dus bij deze, wie is bereid om Hanneke hierbij te helpen?

Je kunt je aanmelden bij mij, voorzitter@veg-nijverdal.nl
Met vriendelijke groet, Elise Hartkamp

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.