Van de jeugdwerker

Beste gemeenteleden,

Ik wil binnen deze gemeente graag momenten en plekken creëren waar we samen op zoek kunnen naar een leven met God. Dat is ook mijn visie. Ik wil graag dat we als gemeente een plek vinden waar we elkaar op kunnen zoeken en samen te kunnen onderzoeken hoe God in ons leven aanwezig wil zijn.

De eerste nieuwsbrief is inmiddels een feit en er zijn al leuke positieve reacties voorbij gekomen. Mensen binnen onze gemeente kunnen zich bij mij melden als ze behoefte hebben aan deze email-nieuwsbrief. Hierin staat informatie over alle activiteiten die staan te gebeuren in de komende periode. Ook wil ik hierin aanwijzingen geven hoe je op een andere manier met geloven bezig kunt zijn. Bijvoorbeeld eens samen met je kind of jongeren een praktische invulling geven aan een bepaald bijbelverhaal, of nadenken over goede vragen die ook in deze nieuwsbrief worden gesteld. Ook probeer ik hier handvatten te geven hoe je met lastige vragen of juist interessante vragen van je kind of puber kunt omgaan.

Het is jammer, maar helaas. De Kerstmusical kan dit jaar niet doorgaan. Dit komt doordat er te weinig aanmeldingen zijn van mensen die mee willen doen. We hebben wel een heel leuk en gezellige team en een leuke Jeugdkerkgroep en daarmee willen we wel graag een activiteit doen met kerst. Dit ga ik met mijn team bedenken.

Met vriendelijke groet, Egbert-Jan

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.