Zanggroep: wie zingt er mee?

In 2013 kwam het nieuwe Liedboek uit en zijn we begonnen met het instuderen van nieuwe liederen door elke eerste zondag van de maand een nieuw lied aan te leren. Tot december 2018 stond de teller op 50 nieuwe liederen.

Besloten is te stoppen met het fenomeen “Lied van de Maand”. Toen rees de vraag: Hoe gaan we verder? De zanggroep, die in wisselende samenstelling haar medewerking verleende, zal in een paar diensten per jaar opnieuw van zich laten horen. Dat zal dan ook hét moment zijn dat er ondersteuning is bij nog niet zo bekende liederen.

Zou je het leuk vinden die zanggroep te versterken en je kan een beetje overweg met muziek? laat dat dan weten via de mail (kirstentorenbeek@hetnet.nl).

De lijst met liederen die we aangeleerd hebben, is terug te vinden op deze website.

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.