Van de jeugdwerker januari 2019

Beste gemeenteleden,

Wat hebben we genoten van de decembermaand en van het nieuwjaarsfeestje! We hebben veel momenten van ontmoeting gehad en we hebben elkaar tijdens de nacht in de kerk heerlijk overhoop gelaserd met onze laserguns. We hebben namelijk bedacht dat het wel leuk zou zijn om eens samen op een zaterdagavond met onze jeugdkerk jeugd in de kerkzaal te lasergamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ook de Nieuwjaarsparty was weer een mooi feestje. We hebben met de Jeugdkerk met elkaar gedeeld wat we beleefd hadden en kwamen zo bij elkaar op verhaal. Daarna hebben we nagedacht over een wens die we voor deze gemeente hebben in 2019: Hele mooie kaarten met lieve wensen. En we hebben ze vervolgens in de boom gehangen.

Voor de komende periode is er in de planning alweer aandacht voor nieuwe activiteiten. Volgens de planning die de mensen van het jeugdwerk hebben gekregen en die ook in het jeugdhonk hangt, gaan we respectievelijk schaatsen en een Jong en Ouddienst houden. Maar we hebben besloten dat, vanwege de drukke toets weken rondom 20 januari, het schaatsen verschuift naar 3 februari. Juist; de dag dat we ook de Jong en Ouddienst houden. Dus we gaan na de Jong en Ouddienst schaatsen met iedereen die dat wil!
Dus onthoudt, 20 januari gaat dus niet door, maar we gaan schaatsen ná de Jong en Ouddienst, dus om 11.00 uur rijden we weg. Deze Jong- en Ouddienst wordt trouwens een gaaf feestje tot eer van onze grote God. De band MyParable komt optreden en zij staan altijd garant voor een eredienst waarin bovenal goed meegezongen kan worden. We zijn voor het schaatsen nog wel op zoek naar mensen die mee willen rijden met de auto. Wie met de auto wil rijden mag zich opgeven bij de Jeugdwerker, trouwens ook als je meewilt mag je je daar opgeven. Ik hoop dat er veel mensen meewillen! Want gemeente kunnen we alleen samen zijn!

Met vriendelijke groet,
Egbert Jan

 

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.