Bij de vieringen

Zondag 17 februari zal Jaap Oudenampsen tijdens de viering als mimespeler bijbelverhalen uitbeelden. Het thema is: Maskers (af?!)

Zondag 24 februari zal in het teken staan van doven- en slechthorenden. Ds. A. Dingemanse uit Zwolle zal voorgaan. Hij is dovenpastor. Het is een groot goed dat we deze keer ook mensen die geen goed gehoor hebben welkom kunnen heten in onze viering. Dit zal een gecombineerde dienst zijn: doven uit verschillende kerkelijke gemeenten in Overijssel en omstreken, samen met de horende gemeente, de ‘gewone’ kerkdienst zullen meemaken.
Na afloop van een gecombineerde dienst is er altijd koffiedrinken. Voor doven belangrijk voor het onderlinge contact.

Nadere informatie:  www.doofenkerk.nl en www.icoverijssel.nl.

Op 3 maart vieren wij de Maaltijd van de Heer. Een lopende viering. Het laatste avondmaal, geschilderd door Leonardo Da Vinci zal daarbij ook als afbeelding centraal staan. De jongeren van de jeugdkerk en de kinderen van de kik hebben de viering van het avondmaal als programma en als voorbereiding.
Wij hebben de goede gewoonte om juist wanneer wij als gasten aan de Tafel van de Heer genodigd worden, ook houdbare producten voor de Voedselbank in te zamelen. Een financiële bijdrage is natuurlijk ook welkom.

Op 10 maart verwelkomen we onze ‘eigen’ ds. Sonja van Kooten-Tönjes. Ook ons Gemeentekoor zal medewerking verlenen aan de viering.

Op de 1e en de 3e zondag van de maand is er kinderoppas, kik en jeugdkerk(plus) Een goede gelegenheid voor onze kinderen, jongeren en hun ouders om elkaar te ontmoeten. Om de zondag drinken we na afloop met elkaar koffie, thee of limonade. Fijn als we u, als we jou dan ook ontmoeten. Weet je van harte welkom!

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.