Gespreksgroep voor jonge mensen 20-30

 

We zijn al een paar maal bij elkaar geweest. Hoe groot is de groep? Zeven deelnemers en een dominee. Een keer per maand, telkens op een maandagavond van 18.00 uur tot uiterlijk 19.30 uur en terwijl we lekker eten van een eenvoudige maaltijd praten we over dingen die ons bezig houden en verdiepen we ons in onderwerpen van het geloof: De heilige Geest; Waarom zijn we hier eigenlijk? Wat is onze bedoeling? Hoe zit dat met later? De volgende keer gaan we in gesprek over de bijbel. Wat is dat eigenlijk voor een boek? Ben je tussen de 18 en 35 jaar ( we nemen het ruim dus schroom niet als je iets jonger of ouder bent) meld je aan in verband met de maaltijd: Wanneer: maandag 25 februari om 18.00 uur in de pastorie. informatie: 0548 615528 of
predikant@veg-nijverdal.nl

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.