Veertigdagentijd: Gered gereedschap 10 april

Woensdag 6 maart begint dit jaar de veertigdagentijd en Sectie Dienen wil graag praktisch bezig zijn met het omzien naar elkaar, zowel in de gemeente als ook wereldwijd, met een inzameling Gered Gereedschap. Doet u ook mee?

Gered gereedschap
: Geef uw oude goede gereedschap een tweede leven. Bijvoorbeeld; een sleutelset die u nooit gebruikt of een naaimachine die achterin de garage staat? Gereedschap dat door u niet meer gebruikt wordt, kan helpen bij het inrichten van technische scholen en het ondersteunen van startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Met uw gereedschap kunnen jongeren een vak leren en een zelfstandig bestaan opbouwen.

Inleverdatum voor het gereedschap is op woensdag 10 april 2019 van 18.00 tot 19.00 uur in één van de zalen bij de kerk!!!

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.