Nieuws Gemeentekoor

Even wat nieuws over ons Gemeentekoor.
Op 14 januari hebben wij onze ledenvergadering gehad;  deze is positief verlopen. Wij hebben dit jaar zelfs 5 jubilarissen gehuldigd t.w.: Bertus Hartgers, 50 jaar lid, hij heeft een kaars met opschrift ontvangen. Jeanette Boeve, Janny Spijkerboer en Aly Verloo waren 40 jaar lid. Deze dames hebben de gouden speld gekregen. Dirkje Toeters was 30 jaar lid, zij heeft een cadeaubon gekregen. Uiteraard was er voor iedereen een mooie bos bloemen.
Jan Ebeltjes, die de begeleiding weer op zich had genomen sinds we onze nieuwe dirigent Joalien hebben, zal vanwege zijn drukke werkzaamheden,  begeleiding beëindigen. Tijdens de repetitieavond van 19 februari hebben wij afscheid van hem genomen en de wens uitgesproken nog een keer een beroep op hem te mogen doen.

Wij hebben een nieuwe begeleider gevonden en dat is Gonny Nijmeijer uit Vriezenveen. Gonny heeft al veel ervaring, zij bespeelt het kerkorgel en is dirigent/pianist van een Cantorij.
Als koor hopen wij dat we in deze dirigent en begeleider de juiste combinatie te hebben gevonden. Tijdens de jaarlijkse zangersdag op 25 april zullen we dit voor het eerst laten horen.

Als het goed is, hebt u ons afgelopen zondag 10 maart in de ochtenddienst horen zingen. In deze dienst heeft Tea Joor ons begeleid waar wij als koor heel blij mee waren.

Wij blijven dinsdagavond vol aandacht en plezier repeteren. Hebt u zin in zingen, kom dan eens op dinsdagavond meedoen van half acht tot half tien.

Het bestuur

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.