Kledingactie Oekraïne 2019


De kledingactie voor de Oekraïne op vrijdag 03-05-2019 is goed verlopen en, zoals voorgaande jaren, weer een groot succes. Er is veel goede kleding binnengekomen. Om 14:00 uur is men begonnen met het sorteren en inpakken van de kleding. Dit duurde tot ongeveer 18:00 uur; er waren weer veel mensen om hierbij te helpen, onze hartelijke dank, anders was het waarschijnlijk niet gelukt om alle kleding op een middag netjes te sorteren en in te pakken. Er is in 2019 veel meer kleding gebracht dan vorig jaar, 114 zgn. verhuisdozen zijn ingepakt, vorig jaar waren dat er 97. De dozen met kleding zijn de volgende dag met 2 grote aanhangwagens naar Heerde gebracht, een van de 5 verzameladressen, van waar ze nog dezelfde week op transport zijn gegaan naar de Oekraïne. Ook een hartelijk dank aan de chauffeurs en het beschikbaar stellen van de aanhangers.

Met de vriendelijke groeten van de werkgroep goederen en evenementen.

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.