Van de jeugdwerker mei 2019

Opwekking
Daniëlle en uw jeugdwerker zitten dit jaar weer op Opwekking. Het leek ons leuk als er mensen uit onze gemeente langs zouden komen op de zondag van Opwekking. Dat is 1e Pinksterdag 9 juni. Als het u leuk lijkt om met een paar auto’s ons op te komen zoeken op Opwekking geef je dan op bij de jeugdwerker. Wij zorgen dan dat er koffie en thee is bij de caravan.

EO Jongerendag
Zoals eerder al vermeld komt de EO Jongerendag er weer aan! Ik wil weer een bus regelen richting dit evenement dat dit jaar in Rotterdam gehouden wordt. Das wel een eindje rijden, maar we maken er onderweg al een feestje van. Samen met duizenden christelijke jongeren uit het hele land gaan we er een mooie dag van maken. Jongeren die mee willen mogen zich opgeven bij de jeugdwerker. De EO Jongerendag vindt plaats op 25 mei 2019 in Ahoy Rotterdam. Het programma start om 14:00 uur en eindigt rond 21:00 uur.

Kanotocht met American Diner!
In juni gaan we weer met elkaar kanoën. We hopen dat er een mooie zondag in deze maand zit waarop we kunnen kanoën. Houd de berichten in de gaten op Facebook, Gemeenteblad en website VEG.

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.