Kanotocht met American Diner! 30 juni 2019

De zomer komt er weer aan! Alles in de natuur loopt weer uit. En het allerbelangrijkste… we mogen straks weer helemaal losgaan op het gebied van barbecueën, zonnen en varen! Omdat we nog een paar maanden zomer hebben voordat we alle kanten op trekken voor een welverdiende vakantie heb ik na het grote succes van vorig jaar weer een kanotocht gepland. Hij staat op alle posters en schema’s gepland op 16 juni, maar dat is Vaderdag dus dat is geen handige datum. We gaan het dus doen op 30 juni!

Het kanoën bij de Wilgenweard is dus op 30 juni. We rijden of fietsen dan na de kerkdienst allemaal op eigen vervoer naar de Wilgenweard. We gaan daar in kano’s een stuk wegvaren. Op dezelfde plek als vorige jaar gaan we eruit en gebruiken daar een lunch op het terrein van het Zompenhuis. Deze lunch wordt een soort American Diner. Dus we nemen die zondagochtend allemaal iets kleins mee voor bij de lunch. Na de dienst (dus rond kwart voor elf) gooien we dat in een auto die dit vervolgens naar ons lunchpunt brengt. De mensen in die auto zetten alles klaar en wachten dan tot wij aankomen bij de plek. We hebben dus wel weer mensen nodig die niet willen kanoën en alles klaar willen zetten op het terrein van het Zompenhuis. Naar verwachting zijn we ongeveer om half twee weer terug bij de Wilgenweard en kun je vanaf daar gewoon naar huis gaan.


Belangrijke AVG-mededeling! Er worden tijdens het kanoën foto’s gemaakt. Als je beslist NIET op de foto wilt, Mag je dat bij mij melden.

Ken je iemand in de gemeente of buiten de gemeente die ook graag meewil? Nodig hem of haar uit en stuur deze mail zeker door! Want ook hierbij geldt natuurlijk weer: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Geef je op bij de jeugdwerker door een mail te sturen dat je komt, met hoeveel personen en wat je mee wilt nemen om te eten. Ik zorg dat er wat drinken betreft sowieso cola, sinas en ranja is.
Het gaat weer een mooie dag worden samen! Ik heb er sowieso al erg veel zin in!

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.