Van de jeugdwerker juli 2019

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik me enorm aan het verheugen op de kanotocht en het American diner! We hebben een flink stel kanoërs en we nemen allemaal wat mee. Het wordt net als vorig jaar weer een mooie tocht!

In het kader van afscheid nemen was dit mijn laatste evenement als jullie jeugdwerker. Ik heb enorm genoten van de afgelopen drie jaren. Af en toe was het flink trekken, maar we hebben met mooie mensen mooie evenementen opgezet. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Mijn afscheid is al gepland. Dat zal zijn op 15 september in de ochtenddienst. Dus om 09.30 uur. Ik hoop dat u erbij bent om mij nog een keer de hand te schudden.

Met vriendelijke groet,
Egbert-Jan Haselhorst

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.