KiK en Jeugdkerk

Alle jongeren en kinderen, met hun ouders van harte welkom op de startzondag. Mooi om elkaar na de vakantie weer te ontmoeten. We beginnen met elkaar in de kerkzaal en gaan dan in groepen uit elkaar. We nemen tijdens de startzondag afscheid van onze jeugdwerker, Egbert-Jan. Hij heeft met plezier leidinggegeven aan ons jeugdwerk, maar gaat nu een nieuwe weg.

We nemen ook afscheid van Bionda Boeve. Zij heeft meer dan twintig jaar de kindernevendienst, wat nu KiK heet,  gedaan. Grandioos! Helaas nemen we bij de KiK ook afscheid van Manon Romate en van Marlijn Keizer. Ook aan hen de dank voor hun inzet! Chrissy Bosch blijft gelukkig wel, met ondersteuning van Danielle Harbers.

Op 6 oktober beginnen de ‘gewone’ Jeugdkerk en KiK weer.
Uit de groep van de KiK kwam ook het idee om ouder- en kinddiensten te gaan organiseren. Een dienst mee voorbereid door één of twee gezinnen. We gaan het dit seizoen zo’n drie à vier keer mee aan de gang.

Het is de bedoeling dat er ook een flyer komt met alle activiteiten, dit seizoen in het jeugdwerk. Veel plezier en succes met elkaar én vertrouwen dat het Gods Geest is die ook de leiding en ons jeugdwerk inspireert.

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.