Tafelgesprekken en filmavonden

Ook in dit nieuwe seizoen van de gemeente houden we enkele tafelgesprekken in huiselijke kring. De eerste is op woensdag 16 oktober, aanvang 17.30 uur. U kunt zich opgeven bij onze predikant Laura van Weijen (predikant@veg-nijverdal.nl) of bij Henk van Leeuwen (sectie-leren@veg-nijverdal.nl). Als thema stellen we voor “Kerk en gelovigen als vertegenwoordigers van de firma Vader en Zoon”. U kunt zelf ook een ander thema inbrengen waar u graag over in gesprek gaat. Bijv. “Omgaan met geld”, “Sober leven”, “Geloven met je verstand”, “Antisemitisme” of iets heel anders. Laat het ons weten. De huiskamer waar we bij elkaar komen kan zijn bij u thuis of in de pastorie. Wie wil een (deel van de) maaltijd bereiden? Geef het door.
Latere tafelgesprekken zijn op 22 januari, 26 maart en 8 mei 2020 en op verzoek eventueel meer.

De eerstvolgende filmavond is op vrijdagavond 22
november. We beginnen met een eenvoudige maaltijd om 18 uur. De film is “Dorsvloer vol confetti”. Meer informatie vindt u in het volgend gemeenteblad. Latere filmavond 12 maart 2020.

Henk van Leeuwen

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.