Volwassencatechese/gespreksgroep jongvolwassenen

Volwassen Catechese
We beginnen dit keer op woensdag 16 oktober en we houden ons vanaf 10.00 uur bezig met het onderwerp voor het komend seizoen. Dat zou zomaar de geloofsbelijdenis kunnen zijn. Maar wie weet komt er ook een ander onderwerp naar boven. Wie mee wil doen, van harte welkom!

Gespreksgroep jongvolwassenen
Vorig jaar zijn we met een groep jongvolwassenen gestart om met elkaar te praten over een stuk verdieping. Waarom zou je eigenlijk geloven en bij een gemeente willen horen? Wat is dat dan: geloven? Heb je er ook wat aan in het gewone leven? Inmiddels hebben ook drie mensen mij aangesproken dat ze graag belijdenis zouden willen doen. Heel mooi. Dat blijft, ook bij deze gesprekken een eigen vrije keuze. Maar wel boeiend om zo met elkaar in gesprek te gaan. Dus wie mee wil doen. Van harte welkom. We wisselen van dag, maar we beginnen maandag 21 oktober om 20.00 uur in de pastorie.

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.