Kerkproeverij 17 november

Kerkproeverij op 17 november
We vragen u hartelijk te bedenken wie van uw kennissen, vrienden of familie u gaat uitnodigen voor de kerkproeverij op 17 november. De dienst begint dan om 10 uur en vanaf 9.30 is er inloop met een kopje koffie, thee, iets lekkers en welkom heten van onze gasten. Na afloop is er iets lekkers bij de koffie, thee of fris. De dienst op 17 november heeft een laagdrempelig karakter met muzikale bijdragen van verschillende gemeenteleden, zang zowel als instrumentaal. De verkondiging door ds. Laura van Weijen heeft een inspirerend thema: “een nieuw perspectief”.

Wat zou het fijn zijn als we op 17 november veel gasten mogen verwelkomen in deze feestelijke dienst.

Om u te helpen bij het uitnodigen krijgt u uitnodigingskaartjes uitgereikt in de diensten van 3 en 10 november.

Print Friendly, PDF & Email
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.