Vloggers gezocht!!

Vloggers gezocht of mensen die een hedendaags kerstverhaal willen schrijven.

Onze jongeren gaan in de Jeugdkerk op 1 december aan de gang met het maken van een hedendaags kerstverhaal. We kennen de verhalen van Lukas, van Mattheüs en van Johannes. Markus schreef geen geboorteverhaal. In de kinderbijbel plakken we alles aan elkaar, maar in feite zijn het drie verschillende verhalen.

Stel dat je in onze taal en vanuit ons wereldbeeld de geboorte en de betekenis van de geboorte van dit Kind zou vertellen. Hoe zou dat verhaal er dan uitzien? De uitdaging is dat niet alleen de jongeren hiermee aan de gang gaan, maar ook andere gemeenteleden. Wie neemt de pen op of kruipt achter de computer?
De lengte: niet langer dan 1,5 A4-tje en insturen vóór 18 december: predikant@veg-nijverdal.nl