Vanuit sectie Leren: diverse activiteiten

De Tweede Jeugd
Dames, onze clubavond van 5 maart wordt een bijzondere clubavond! Zoals jullie weten is de heer Erik Heuver op 2 februari 2019 bij ons op de club geweest. Het was een hele bijzondere avond. Naar aanleiding daarvan heeft de heer Erik Heuver, ”uitvaartverzorger”, ons uitgenodigd voor een bezoek aan het uitvaartcentrum! Dat gaat 5 maart gebeuren. We worden daar om 19.30 uur verwacht! Dames tot dan!!

VEG Contactgroep 60+
18 februari is de volgende ontmoetingsmiddag. We hopen dan de heer Kolman te ontmoeten. Hij hoopt ons met dia’s te vertellen over de jaren 1950-1960 in de gemeente Hellendoorn en Nijverdal. Wij dachten dat dit onderwerp jullie vast interesseert en we zullen versteld staan wat er allemaal is veranderd.
De aanvang is 14.30 uur met koffie en thee. Het is fijn om weer zoveel leden te mogen begroeten. En natuurlijk is eenieder welkom.
Tot 18 februari!
Een hartelijke groet van Ans, Henny en Sjouk

Gespreksgroep
De leesgroep komt op 11 februari bij elkaar om te spreken over wat we gelezen hebben over de vraag “Hoe gelimiteerd is onze vrije wil?”.
Op 18 maart is het thema “Bestaat toeval?”. Allereerst is het de vraag wat we bedoelen met toeval? Wat valt ons toe? Is het alleen iets onverwachts? Of zit er in de loop der dingen een vrijheid die we niet kunnen verklaren? En wat denken we over de betrokkenheid van God in wat er gebeurt?
Wil u meedoen op een avond? Dat kan: u bent welkom. We beginnen om 20 uur in ’t Vischnet.

Filmavond 12 maart 2020
The Sack is een film over een familiedrama waarin de hoofdpersoon Mack door alle ellende die hem en zijn gezin is overkomen stuk loopt. Op een dag ontdekt hij een persoonlijk briefje in de brievenbus. De afzender nodigt hem uit te komen naar de hut in een afgelegen bos. Mack gaat daar aarzelend in zijn eentje naar toe en valt van de ene verbazing in de andere. De situatie is niet zoals verwacht. Hij ontmoet mensen die hij niet weet te plaatsen. Zij verrassen hem met hun ongebruikelijk gedrag. Hoe kan hij daarmee om gaan? En wat doet het met hem? We beginnen op 12 maart om 18.00 uur voor wie wil met een warme hap (kosten € 5,-) Om 18.45 beginnen we met de film. Komt u ook?
Opgeven kan via lijsten in ‘t Vischnet vanaf eind februari.

Henk van Leeuwen

De Volwassen Catechese komt bij elkaar op woensdag 11 maart van 10.00  tot uiterlijk 11.30 uur in ’t Vischnet.

De Kring voor jongvolwassenen zal zijn op maandag 17 februari.