Videodienst

video01Waardevol en bijzonder gewaardeerd is de videodienst die al jarenlang draait. Henk en Ina Bosch en Bertus Hengstman nemen regelmatig diensten op die gehouden worden in onze kerk. Zo’n twee keer per maand is men actief met videoapparatuur om beelden van de dienst vast te leggen.

Gemeenteleden die niet meer in staat zijn de kerkdiensten bij te wonen, hebben de mogelijkheid om via de kerkradio de diensten te volgen, maar het is en blijft dan een dienst en een gemeente op afstand. Met de mogelijkheid om de diensten op video/dvd te bekijken, wordt het meer een meebeleven van de kerkdienst, men voelt zich zo meer betrokken bij de gemeente.

Heeft men zelf geen video-/dvd apparatuur, dan is dit absoluut geen probleem; Henk Bosch draait dan bij de mensen thuis de opname af. Ook in de verzorgingstehuizen wordt dankbaar gebruik gemaakt van de opnamen van de videodienst.

Voor belangstellenden bestaat de mogelijkheid om een kopie van een dienst te bestellen, bijvoorbeeld van een doopdienst of belijdenisdienst. Ook zijn er diensten op DVD verkrijgbaar.

Wilt u kerkdiensten nog eens beleven? Dan kunt u een afspraak maken met:

Ina en Henk Bosch,
tel. 0548-612916

Wij zijn u graag van dienst.

Achter de Schermen

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.