Kerk-in-Actie: collectanten gezocht

Eind 2020 gingen – ook in Nijverdal – collectanten op pad om geld op te halen voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Er werden vele euro’s opgehaald, waarmee Kerk in Actie kwetsbare kinderen kan helpen. En die hulp is en blijft hard nodig!

Gammele tenten. Extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Uitzichtloosheid en jarenlang onzeker wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen nog altijd opgroeien. Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we samen in actie en organiseren in 2021 opnieuw een huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Meld je aan als collectant (naam, adres, telefoon – als het kan mobiel – en eventueel voorkeurstraten) en ga met de collectebus op pad in de week van 22 t/m 27 november a.s.

Stuur via Facebook een pb of meld je aan via een WhatsApp bericht (06-18337284), bel mij op 0548-546110 of stuur een mailtje naar w.broekema@kpnplanet.nl

Alvast bedankt !

Wolter Broekema
(collectecoördinator)