Opstarten catechese

Volwassen Catechese
Onder leiding van ds. Laura van Weijen zal geprobeerd worden om de kring Volwassen Catechese weer op te starten. Een gespreksgroep over verschillende bijbelse onderwerpen, ook in relatie tot ons leven van alle dag. Iedereen, ook om het gewoon eens uit te proberen, is van harte welkom. Datum: woensdag 8 september van 10.00 – 11.30 uur in het Vischnet. Aanmelden is niet nodig. Informatie Laura van Weijen, tel. 0548-615528.

Kring Jong Volwassenen
Ook deze kring wil ds. Laura van Weijen weer opstarten. Als jongere mensen gaan we in gesprek om er achter te komen wat geloof wel, of misschien wel niet, voor jou betekent in deze tijd. Er kunnen bijbelse onderwerpen aan de orde komen, geloofs -en zingevingsvragen, in feite alles waar jij over wilt praten. Datum: 20 september om 20.00 – (uiterlijk) 21.30 uur in het Vischnet.