Wie zingt mee?

De voorbereidingen voor de jubileumfeestweek (12-19 februari 2023) zijn in volle gang en er zijn verschillende activiteiten waaraan u kunt deelnemen, zoals bijvoorbeeld het jubileumkoor. Dit koor gaat meewerken aan de jubileumviering op zondagmiddag 19 februari en staat, net als het gemeentekoor, onder leiding van Henk de Gooijer. We vinden het heel fijn dat hij dit wil doen.

We repeteren in januari en februari op donderdagavond in ’t Vischnet en een ieder die mee wil zingen is van harte welkom! Je hoeft geen geoefende zanger of koorlid te zijn. Een klein beetje zangtalent is fijn, maar plezier in zingen staat voorop en staat de VEG Nijverdal niet daarom bekend?!

Je kunt je aanmelden via jubileumdienst@veg-nijverdal.nl of bij iemand van de jubileumcommissie.
We hopen op een feestelijk groot koor!

Namens de jubileumdienstcommissie,

Bea Visch