Liederen TOP 5 VEG Nijverdal

In februari 2023 staan we feestelijk stil bij het feit dat ons kerkgebouw 100 jaar bestaat. In die 100 jaar is er door de gemeente naar hartenlust uit allerlei bundels gezongen: Hasper, Joh. de Heer, Taizé, Geroepen om te Zingen, Liedboek 1973, Liedboek 2013…..

We willen u en jou vragen om uit al die liederen een persoonlijke Top 5 samen te stellen. Op basis van alle inzendingen wordt vervolgens de ” Liederen Top 5 VEG Nijverdal” samengesteld. Het meest favoriete lied zal klinken in de feestelijke Jubileumdienst op zondag 19 februari 2023. De nummers 2 t/m 5 zingen we in de dienst op zondag 12 februari bij de start van de bijzondere feest- en herdenkingsweek.

De persoonlijke keuze kan kenbaar gemaakt worden door:
– het sturen van een mail aan: jubileumdienst@veg-nijverdal.nl
– het invullen van het formulier dat u in het Gemeenteblad van 22 november vindt. Het formulier ligt ook In de hal van ’t Vischnet.
Het formulier kan gedeponeerd worden in de groene brievenbus
(“Administratie”) die in de hal van ’t Vischnet hangt. Het mag ook in de
brievenbus van Guldenroede 9 (7443 EL Nijverdal).
– te bellen met Gerrit van der Kolk (0548-612094/06-41468659