Volwassen catechese

Volwassen catechese 4 december
We komen weer bij elkaar op woensdagmorgen 4 december. Thema: de betekenis van het Maranatha. In het Vischnet van 10.00 uur tot uiterlijk 11.30 uur Van harte welkom.

De volwassen catechese is weer begonnen. We gaan dit seizoen aan de gang met teksten over ‘de tekenen van de tijd’, over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. Wat zijn dat voor teksten? Zien wij die tekenen ook om ons heen? We gaan ook nadenken wat een geloofsbelijdenis is. Hoe zag de oudste geloofsbelijdenis eruit? Wat zouden wij zelf verwoorden? Wil je meedoen, van harte welkom. Meestal komen we bij elkaar op de eerste woensdag van de maand, van 10.00 uur tot uiterlijk 11.30 uur in ’t Vischnet. De volgende keer is dus 6 november.

Ook de groep jongvolwassenen is weer van start gegaan. Een kring voor jonge mensen die er met elkaar over na willen denken of geloof belangrijk is in hun leven, of misschien ook niet. Sommigen denken erover na of ze ook belijdenis willen gaan doen. De bedoeling is vooral in alle openheid en met alle ruimte met elkaar in gesprek gaan over de betekenis van geloof voor jou. En je kunt zelf ook de onderwerpen aandragen. Je vragen, maar ook je twijfels!